28 Şubat 2010 Pazar

Cennetin Krallığı Kingdom of Heaven film izle

Cennetin Krallığı Kingdom of Heaven film izleCennetin Krallığı Kingdom of Heaven filmi izle
Tür : Romantik,Dram,Savaş,Tarih
Gösterim Tarihi : 6 Mayıs 2005
Yönetmen : Ridley Scott
Senaryo : William Monahan
Görüntü Yönetmeni : John Mathieson
Müzik : Harry Gregson-Williams , Stephen Barton
Yapım : 2005, ABD , 145 dk.
Oyuncular:Orlando Bloom (Ibelin’li Balian) , Eva Green (Sybilla) , Liam Neeson (Ibelin’li Godfrey) , Jeremy Irons (Tiberias) , Edward Norton (Kral Baldwin IV) , Michael Sheen , Brendan Gleeson (Reynald) , Michael Fitzgerald (Humphrey) , Ghassan Massoudu (Selahattin Eyyubi)
12. Yüzyılda Kudüs şehri. Bir demircinin kahramanlık öyküsünü konu almaktadır. Bu genç demirci prensese aşık olacak ve yüzyıldır bu toprakların hakimi olan Haçlıların kaderine etki edecektir. Epik filmlerden vazgeçmeyen Ridley Scott , Jeremy İrons Liam Neeson ve Orlando Bloom ile tam bir film keyfi yaşatmakta.







Uluslararası - The İnternational film izle

Uluslararası - The İnternational film izleUluslararası - The İnternational filmi izle
Tür : Gerilim,Dram
Yönetmen : Tom Tykwer
Senaryo : Eric Singer
Görüntü Yönetmeni : Frank Griebe
Müzik : Tom Tykwer , Johnny Klimek , Reinhold Heil
Yapım : 2009, ABD / Almanya , 118 dk.
Oyuncular:Clive Owen , Naomi Watts , Armin Mueller-Stahl , Jack McGee (Dedektif Bernie Ward) , Angelina Aucello (Tanık) , Haluk Bilginer (Ahmet Sunay)
Sorunlu bir interpol ajanı Louis Salinger ve Manhattan Bölgesi avukatı Eleanor Whitman, dünyadaki en nufuslu bankalardan birisine adalet sağlamaya çalışmaktadırlar. Kara para aklamak gibi silah tüccarlığı gibi bi çok yasal işe bulaşmış olan bu banka nın kirli işlerini ortaya çıkarmışlardır.Salinger ve Whitman’ın araştırmaları Berlinden başlar sırası ile Milano , New York son durak ise İstanbul’dur. Bu kovalamaca uluslararası bir kimlik kazanmıştır. Sallinger ve Whitman’ın terör finansörü bu bankanın yakasını bırakmaya hiçte niyetli değillerdir.






Ateşli Gençlik - Fired Up film izle

Ateşli Gençlik - Fired Up film izleAteşli Gençlik - Fired Up filmi izle
Tür : Komedi,Dans
Yönetmen : Will Gluck
Senaryo : Freedom Jones
Görüntü Yönetmeni : Thomas E. Ackerman
Yapım : 2009, ABD
Oyuncular:Nicholas D Agosto (Shawn Colfax) , Eric Christian Olsen (Nick Brady) , Sarah Roemer (Carly) , Molly Sims (Diora) , Danneel Harris (Bianca) , David Walton (Dr. Rick)
Gerald R.Ford Lisesi futbol takımının en önemli oyuncularından Shawn ve Nick , bu yazki kamplarını farklı bir okulun kampında geçirmekten çekiniyorlardır. Nick iyi bir hamle yaparak kendilerini okulun en güzel kızlarının olduğu kampa atmayı başarmışlardır. Fired Up , amerikan gençliğini anlatan ve güzel oyuncu sarah roemer in rol aldığı harika bir komedi filmi.








27 Şubat 2010 Cumartesi

Kanunsuz Josey Wales film izle

Kanunsuz Josey Wales film izleKanunsuz Josey Wales filmi izle
Yapım:1976 ~ ABD
Tür:Western , Macera , Aksiyon , Dram
Yönetmen:Clint Eastwood
Senaryo:Forrest Carter
Süre:1 saat 31 dk
Gösterim Tarihi:30 haziran 1976 (ABD)
Oyuncular: Clint Eastwood , Chief Dan George, Sondra Locke, Bill McKinney
Clint Eastwood un en iyi filmlerinden bi tanesi ile karşınızdayız. Kahramanımız Josey Wales hızlı bir tetikçi ve kanun tanımayan bir silahşör havasında birisidir. Aynı zamanda Josey bu filmdi duygusal olarak bir rol üstlenmiştir ve yüreğinin sesine kulak vermektedir. Ailesinin katillerinden intikamını alan Wales , bir grup katiller tarafından kovalanmaktadır. Wales tek başınadır , fakat peşine takılan iki serseriyide korumaya karar verir bunlar Sondra Locke ve Chief Dan George dur. Time dergisine göre en iyi western filmlerinden bi tanesidir. Macera ve Aksiyon Dram bir arada olan bu filmi keyifle izleyeceğinizi umut ediyoruz.




Açık Yol - The Open Road film izle

Açık Yol - The Open Road film izleAçık Yol - The Open Road filmi izle
Yapım:2008, 2009 ~ ABD
Tür:Dram, Komedi
Yönetmen:Michael Meredith
Senaryo:Michael Meredith
Yapımcı:Laurie Foxx, Michael Meredith, Charlie Mason, Jordan Foley, Justin Moore-lewy
Görüntü Yönetmeni:Christopher Lennertz, Yaron Orbach
Müzik:Christopher Lennertz
Süre:1 saat 31 dk
Gösterim Tarihi:28 Ağustos 2009 (ABD)
Carlton Garret (Justin Timberlake) fazla bir başarısı olmayan bir sprocudur. Oysa babası hala hayallerde yer alan geçmişteki en iyi beyzbolculardan bi tanesidir. Baba oğul bağları kopuk olan baba ve oğul kendilerini bir anda aynı otomobilde uzun bir yolculuğa çıkarken bulurlar bunun sebebi Charlton’un annesinin hasta olmasıdır ve son isteğide boşandığı kocasını görmek istemesidir. Bu beklenmeyen yolculuğa Carlton la beraber eski sevgilisi de katılacaktır, yolculuk gitgide sıradışı olmaya başlamıştır.





Sır Perdesi film izle

Sır Perdesi film izleSır Perdesi filmi izle
Tür: Gerilim
Süre: 93 dk
Yapım Yılı: 2009
Yönetmen: Dror Soref
Oyuncular: Simon Baker, Paz Vega
Eğer bir babanın kızına zarar verdiyseniz onun elinden çekeceğiniz var demektir.
Jack Bishop dört dörtlük bir yaşama sahiptir. Harika bir işi , Del Rio da tam sınıra yakın muhteşem bi evi , en önemlisi mutlu bir ailesi 12 yaşında bi kızı vardır ismi ise Toby dir. İşte mesai kaldığı bir akşam , kızının antremanına geç kalmıştır ve oraya gittiğinde kızının orada olmadığını görür. O günün sabahında ise ufak bir tartışma yaşamışlardır. Polis kızın evden kaçmış olabileceğini düşünür. Ufak tefek bir şehir olan Del Rio nun heryerini aramışlardır. Fakat Toby den ne bi iz nede bi haber vardır. Çaresiz kalan Jack Bishop , polisin işini iyi yapmadığını ve ciddiyetsiz davrandığını görünce kendi araştırmasını yapmaya başlamıştır. Bu araştırmada en çok Amaya isminde bir kadın ona eşlik edecektir. Jack Bishop artık sınırın öteki tarafına geçmek zorundadır. Güçlü kadrosu ile gerçek bir gerilim filmi izlemek istiyorsanız editör olarak tavsiye ediyoruz bu filmi.





26 Şubat 2010 Cuma

Evrenin Askerleri Regenerasyon film izle

Evrenin Askerleri Regenerasyon film izleEvrenin Askerleri Regenerasyon filmi izle
Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Dram,Savaş
Yönetmen:John Hyams
Senaryo:Christopher Leitch, Dean Devlin, Victor Ostrovsky, Richard Rothstein
Yapımcı:Moshe Diamant, Peter Hyams, Craig Baumgarten
Görüntü Yönetmeni:Peter Hyams
Müzik:Michael Krassner, Kris Hill
Süre:1 saat 38 dk
Gösterim Tarihi: 05 Şubat 2010 (ABD)
49 yaşındaki efsane Jean Claude Van Damme ve 52 yaşındaki Dolph Lundgren tekrar birarada. İlk filmin üzerinden 18 yıl geçmesine rağmen Roland Emmerich imzalı ve serinin ikinci filmi universal picture tarafından çekilen ve ismi Universal Soldier:The Return olan ve beğeni kazanan serinin son filmi ise muhteşem aksiyon sahneleri ve göz alıcı bilim kurgu teknikleriyle gerçekten izlenmeye değer bir film olarak karşımıza çıkmıştır.





Yaz Aşkı Adventureland film izle

Yaz Aşkı Adventureland film izleYaz Aşkı Adventureland filmi izle
Tür : Komedi
Yönetmen : Greg Mottola
Senaryo : Greg Mottola
Görüntü Yönetmeni : Terry Stacey
Yapım : 2009, ABD , 107 dk.
Oyuncular: Jesse Eisenberg (James Brennan) , Kristen Stewart (Em Lewin) , Martin Starr (Joel) , Bill Hader (Bobby) , Kristen Wiig (Paulette) , Ryan Reynolds (Mike Connell)
Yıl 1987 mevsim yaz. James Brennan kolejden yeni mezun olmuş. Mezuniyet töreni sonrasında ise hayalindeki Avrupa turuna çıkmayı düşünürken Ailesi ise buna karşı çıkarak ona para vermeyecektir.Ailesi tarafından Adventureland isimli lunapark ta çalışmak zorunda bırakılan James , dünyadaki en berbat işi edinmiştir. Orada başına olmadık işller gelecektir. Fakat orada Em Levin’in hayatında yer edinmesiyle bu yaz onun için harika bir sonla bitecektir. Alacakaranlık serisinin güzel yıldızı Kristen Stewart i izlemeye keyfine varmak istiyorsanız bu filmi kaçırmayın.