27 Nisan 2010 Salı

Ezel 25.Bölüm Tek Parça izle

Ezel 25.Bölüm Tek Parça hd izle
Cengiz’le Ali kumarhanede durum değerlendirmesi yaparken Azad gelir. Azad, Cengiz’den ona yardım etmesini ister ve karşılığında nereye giderse ona haber vereceğini söyler.
Ezel nihayet finale yaklaştıklarını düşündüğü için mutludur. Ramiz Dayı ile görüşür. Dayı dikkat etmesini ve her şeye hazırlıklı olmasını öğütler.
Ezel de kumarhaneye gelir. Cengiz’e, Eyşan’la arasını düzeltmek istiyorsa uzaklara tatile gitmesi gerektiğini söyler. Önce çekimser kalır Cengiz ama ardından Ezel’in söyledikleri onu kısa sürede ikna eder. Cengiz çıktıktan sonra Ali bunun bir oyun olduğunu anlar ve şaşırır.
Cengiz, Eyşan’ı ikna etmeye çalışır. Ona son bir şans vermesini ve her şeyi yola sokacağını söyler. Eyşan da kabul eder.
Azad, Cengiz’e pasaportunu ile birkaç eşyasını onun evinden almasını söyler. Bunun çok tehlikeli olacağını söyleyen Cengiz’i Azad ikna eder. Cengiz eşyaları aldığı sırada bir adam kapıyı zorlar ancak Cengiz kaçmayı başarır ve Azad’a eşyalarını teslim eder.
Ezel, Bahar’a ilk buluştukları yerde bir sürpriz hazırlar. Müzisyenleri görün Bahar çok sevinir.
Ramiz Dayı, Kadırgalı öldürmek için Ali’yi görevlendirir. Önce karşı çıkan Ali, bunun anlamsız olduğunu anlayınca vazgeçer ve teklifi kabul eder. Ali eve gizlice girer ve Kadırgalı’yı öldürür. Çıkışta adamlar peşine takılır ve kendini bir ahıra atar. Tam öleceğini düşündüğü yerde Tevfik gelir ve onu kurtarır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder