24 Aralık 2010 Cuma

Av Mevsimi filmi izle fragman


Av Mevsimi; Şener Şen ve Cem Yılmaz’ın başrollüğünde, 6 yıl aradan sonra Yavuz Tugrul’un Türk sinemasına kazandırdığı bir başyapıt olarak tarihe geçmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde ilk fragmanı yayınlanan film, konusu ve oyuncu kadrosu ile ilerleyen günlerde adını sıkça duyurmaya aday.Bir önceki filmi “Gönül Yarası” ve Yeşilçam’da yeni bir dönem başlatan “Eşkıya” ile izleyenleri büyüleyen yöntemen Yavuz Tugrul, bu kez Av Mevsimi ile bir cinayet hikayesi anlatmaya geliyor.
Av Mevsimi’nin Başrolleri..
Özellikle dram filmlerinde oldukça başarılı performanslar sergileyen yönetmenin bu yapımdaki kozları ise; usta oyuncu Şener Şen, Hokkabaz filminde bizleri ağlatan Cem Yılmaz, Babam ve Oğlum’un hafızalardan çıkmayan ismi Çetin Tekindor…

Okura Not: Güçlü kadrosu, etkileyici senaryosu ve her detayı özenle işlenmiş kurgusu ile Av Mevsimi‘nin çekimleri, 75 kişilik teknik ekibin ve oyuncuların yoğun çalışması ile yaklaşık 8 buçuk haftada tamamlanmış.
Bütçesi ve Gösterim Tarihi

Yapım için çok ciddi bütçeler harcanmasa da seçilen mekanlar ve filmin müzikleri izleyiciyi daha ilk sahneden etkisi altına almayı başarabiliyor. Gerilim – Dram tadındaki filmin gösterimi içinse takvimler 2010 Aralık ayını işaret ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder