16 Ocak 2011 Pazar

Jack’in Kayik Gezisi altyazili film izle

maç izle ışıklı tabela totem tabela tabela maç izle ışıklı tabela totem tabela tabela tabela totem tabela ışıklı tabela tabela totem tabela ışıklı tabela tabela totem tabela ışıklı tabela

Tür : Romantik,Komedi
Yönetmen : Philip Seymour Hoffman
Senaryo : Bob Glaudini , Bob Glaudini (Kitap)
Yapım : 2010, ABD
Oyuncular:Amy Ryan (Connie) , Lola Glaudini (Italian Woman) , John Ortiz (Clyde) , Elizabeth Rodriguez (Event Coordinator) , Philip Seymour Hoffman (Jack)


Konusu:Bin bir surat, Oscarlı bir oyuncudan alışılmadık tarzda bir romantik komedi… Philip Seymour Hoffman’ın ilk yönetmenlik denemesi, New York sokaklarında aşkı ve kendilerini arayan iki çiftin ihanet ve dostlukla örülü öyküsünü anlatıyor. Bir tiyatro oyunundan uyarlanan Jack’in Kayık Gezintisi başrolünde, sahnede de olduğu gibi limuzin şoförü Jack rolünde Hoffman yer alıyor. Jack, yeni tanıştığı Connie’yle hem özgüvenini hem de yaşama arzusunu yeniden kazanmıştır. Connie sayesinde yemek yapmayı öğrenmeye karar vermiş, işini değiştirmeyi düşünmüş, hatta gölde kayıkla gezmek için yüzme dersleri bile almaya başlamıştır. Ne var ki, Connie’yle Jack yakınlaşırken dostları Clyde ve Lucy’nin evliliği kötüye gitmektedir.Videoizletir.net iyi seyirler diler..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder