19 Temmuz 2014 Cumartesi

Yapılan Zülme Seyirci Kalmayın/Kalmayalım

aklindaki.blogspot.com.tr
   İsrail yine her zaman ki gibi mazlumun güçsüzün peşinde. Yapılan bu zülüm ve katliamın bir an önce son ermesi gerekmektedir. Ama gel gelelim ki Müslüman ülkeler haricinde tepki gösteren kimse bulunamamaktadır. Gerek olsun ABD gerek olsun diğer Avrupa ülkeleri bu katliam bu savaş karşısında gerekli olan durumu yapmamakla beraber medya ile haber bile göndermektedir. Sadece internet ve sosyal paylaşım sitelerinde yapılan bu katliam haberleri bulunmaktadır.

   Bizim yapmamız gereken davranışlar var tabi bu katliam karşısında. Ama öncelikle bunu yapmadan önce bu facebook olsun twitter olsun sosyal paylaşım sitelerinde durum paylaşarak bir yere gelemeyiz. Eğer bu katliamın, savaşın durmasını daha çok insan kanının dökülmesini istemiyorsak gerçek bir şekilde ifadenizi ortaya koymanız gerekmektedir. Zira bu durum bitmemekle beraber artabilir de.

   Şimdi bir çoğunuz diyordur ne yapalım? Elimize silah alıp savaşmaya mı gidelim? Sizden böyle bir şey isteyen yok ama yapmanız gereken şeyler de var tabi. Mesela İsrail mallarını almayarak başlayabilirsiniz. Şimdi diyeceksiniz bunu herkes diyor ben almasam başkası alır. Tamam da kardeşim sen alma sonra sen karını kızını oğlunu bilinçlendir. En yakın arkadaşlarına anlat. Bu sayede ne olucak diye sorarsanız hemen açıklayayım. Öncelikle üretilen mallar satılmadığını için İsrail'in iç ekonomisi yavaşlayacak ilerleyen zamanlarda çökecek belki de. Ee yani bu durumla savaşın ne alakası var ? İsrail gerekli olan silah ve cephane masraflarını karşılamayınca halbuki savaş durma noktasına gelecek bu da demek oluyor ki illa silah alıp savaşmaya gerek olmadığını kanıtlıyor. Kaleyi içten feth etmek gerek.

   Umarım bu yazdığım şeyler boş yere değildir. Okuyan kişi ve kişilerden gerekli olan özeni ve davranışı yapmasını borç bilirim. Daha yazılacak dünya kadar şey varda herneyse anlayan anladı diye düşünüyorum. HİÇ BİR ŞEKİLDE MAZLUMA YAPILAN ZÜLÜMDE SESSİZ KALMAYIN...EĞER SİZ DE BANA KATILIYORSANIZ HABERİ PAYLAŞIP HERKESİ BİLGİLENDİRİP UYARALIM!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder