14 Haziran 2009 Pazar

Doom Online Film izle

Doom film

Yönetmen : Andrzej Bartkowiak
Senaryo : Dave Callaham, Dave Callaham
Oyuncular : Karl Urban, Rosamund Pike, Deobia Oparei, Ben Daniels, Razaaq Adoti
Filmin Türü : Aksiyon, Gerilim
Orijinal Adı : Doom
Yapım Yılı : 2005
Yapım Ülkesi : ABD
Filmin Süresi : 98 dakika

Konusu:Filmin konusu, Mars gezegeninde bilimsel çalışmalar yapılan Olduvai Araştırma İstasyonunda başlar. Bu tesiste bir şeylerin ters gittiği ortaya çıkmıştır. Tüm deneyler aniden durmuş, iletişim kesilmiştir. Alınabilen az sayıdaki mesaj da rahatlatıcı olmaktan uzaktır. Olduvai’deki durumun kötüye gitmesi üzerine duruma müdahale etmeleri için kısaca RRTS (Hızlı Müdahale Taktik Birliği) olarak bilinen özel bir askeri birlik bölgeye gönderilir.
Kızıl Gezegen’deki araştırmacılar istemeden bir kapıyı açmışlar ve cehennemin tüm yaratıklarının içeriye dolmasına yol açmışlardır. Artık tesislerin her köşesinde en korkunç ve karanlık kabuslarınızdan fırlamış yaratıklar hakimiyet kurmuştur.Bu yaratıkların temizlenmesi çok zorlu bir askeri operasyonu gerektirmektedir. Odalara ve tünellere doluşarak sinsice hareket eden bu yaratıklar sağ kalan birkaç araştırmacıyı teker teker avlayarak öldürmektedir. Olduvai’yi cehennem zebanileri, cinler, cehennem şövalyeleri, zombiler ele geçirmiştir. Bunlarla mücadele epey kanlı olacaktır.
Sarge ve Reaper’ın başını çektiği RRTS özel birliğinin üyelerine verilen emir kesindir: “Canlı Hiçbir Yaratık Kalmayacak!. Bu emri yerine getirmek için her türlü silahı kullanmak zorundadırlar. Ancak ne yazık ki olaylar planlandığı şekilde gitmeyecektir.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder