14 Haziran 2009 Pazar

Melekler ve Şeytanlar online izle, Film izle

Melekler ve Şeytanlar izle online film izle
Tür : Gerilim / Dram / Gizem / Suç
Gösterim Tarihi : 15 Mayıs 2009
Yönetmen : Ron Howard
Senaryo : Akiva Goldsman , David Koepp , Dan Brown (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Salvatore Totino
Müzik : Hans Zimmer
Yapım : 2009, ABD , 140 dk.
Oyuncular: TomHanks (Robert Langdon) , Ayelet Zurer (Vittoria Vetra) , Ewan McGregor(Carlo Ventresca) , Stellan Skarsgård (Richter) , David Pasquesi(Vincenzi) , Cosimo Fusco (Peder Simeon) , Allen Dula (Vatikan Polisi)

Dinuzmanı Robert Langdon, tarihteki en güçlü yeraltı organizasyonu olanİlluminati adlı antik gizli kardeşlik cemiyetinin tekrar dirildiğiniöğrenir. Fakat bu durum, onların varlığından en çok nefret eden KatolikKlisesi’nin ölüm tehtidi altında olduğu gerçeğini de ortaya çıkarır.

Robert,İlluminati’nin Vatikan üzerine kurduğu planları gerçekleştirmek içinharekete geçtiğini öğrendiğindeyse Roma’ya, güzel olduğu kadar gizemliolan İtalyan bilimci Vittoria Vetra ile güçlere katılmak için uçar.Durduraksız süren bir aksiyonla Robert ve Vittoria, 400 yılık antiksembollerin izini sürerler. Bu Vatikan’ın kurtuluşunun tek anahtarıdır.
Melekler ve Şeytanlar izle Melekler ve Şeytanlar online izle Melekler ve Şeytanlar canlı izle Melekler ve Şeytanlar hemen izle Melekler ve Şeytanlar seyret Melekler ve Şeytanlar bedava izle Melekler ve Şeytanlar indirmeden izle Melekler ve Şeytanlar filmi Melekler ve Şeytanlar türkçe dublaj izle Melekler ve Şeytanlar direk izle Melekler ve Şeytanlar divx izle



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder