18 Temmuz 2009 Cumartesi

Yaratıklar ve Predatör Aliens vs Predator 2 Filmi izle

Aliens vs Predator 2
Alien filmi unutulmaz ve predator seriside efsane filmlerdendir. Şimdi Bu en son filmde hem alien hem predatorler karşılaşma halinde. İlkinin vbir devam filmi olarak çekilmiş ve heyecan dozu yüksek bir yapım olmuş. Bilim kurgu meraklıları sakın kaçırmayın.
Tür : Bilim Kurgu / Korku / Aksiyon.
Yönetmen : Colin Strause , Greg Strause.
Senaryo : Shane Salerno.
Görüntü Yönetmeni : Daniel Pearl.
Müzik : Brian Tyler.
Yapım : 2007, ABD , 86 dk.
Ekleyen : OceanGirL Dünyaya düşen uçağın içindeki allien dünya için büyük tehdit hem predator hem amerikan hükümeti şimdi bu kazayı temizlemekle meşgul.
Oyuncuları: Steven Pasquale (Dallas) , Reiko Aylesworth (Kelly) , John Ortiz (Morales) , Johnny Lewis (Ricky) , Ariel Gade (Molly) , Kristen Hager (Jesse).
Konu: Colorado yakınlarında küçük bir kasabaya yırtıcı bir yaratık iner. Bu yaratık karşılaştığı herkesi öldüren ve soyunun tükenmemesi için üreme amacıyla önüne gelen herşeyi paramparça eden bir yaratıktır. Çok geçmeden bu durum yüzlerce kişiyi çapraz ateşe maruz bırakan acımasız ve kuralsız bir ölüm kalım savaşına dönüşür. Yaratığın katliamı devam ederken, hayatta kalan bir grup insan kaçmaya çalışırlar. film izle Fakat Amerikan hükümeti kendi ölümcül planını yapmaktadır.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder