17 Aralık 2014 Çarşamba

2014-2015 sonbahar/kış bayan ayakkabı modası





www.modanmania.com
2014-2015 sonbahar/kış sezonunun popüler ayakkabı trendlerini inceleme zamanı geldi. Feminen modellerin oldukça fazla yer bulduğu defilelerde, erkek ayakkabı modellerine birebir benzeyen, maskülen ayakkabılarda revaçtaydı. Şık davetlerin vazgeçilmezi yüksek topuklar, en ince formlarıyla karşımıza çıkarken, günlük hayatta rahatça kullanılabilmesi için topukların kısalıp kalınlaşanları da güzel alternatifler oluşturuyor. Bilekten bağlı ve bağcıklı ayakkabılar ile bootielerde birkaç sezondur bayan ayakkabı modasındaki popüleritesini devam ettiriyorlar. 2014-2015 sonbahar/kış sezonunda, kürk detayların ayakkabıları da ele geçirdiğini görüyoruz. Diz üstü, çorap çizmeler şıklığından ödün vermeyen, alçak topuklu uzun çizmeler ise her daim rahat olmayı arzulayan bayanlar için ideal.
Diğer 2014-2015 sonbahar/kış sezonu ayakkabı trendlerini öğrenmek istiyorsanız, vakit kaybetmeden trend listesine göz atın derim.

BAĞCIKLI AYAKKABILAR
Feminen duruş için biraz ayak dekoltesi şart. Bu bağcıklı ayakkabı ve çizmelerin farklı tasarımları bu sezon özellikle dikkat çekiyor.
 








BİLEKTEN BAĞLI AYAKKABILAR
Yüksek topuklu, bilekten bağlı ayakkabılar, şık ve zarif elbiselerinizin bu kış sezonunda da en uygun tamamlayıcısı olacak.








CUT-OUT AYAKKABILAR
Geçen sezonun en popüler parçalarından olan cut-out botlar, bu yıl ayakkabıları ve çizmeleri de ele geçirdi. Kesik görünümlü ayakkabı ve çizmeler, tasarımcıların farklı yorumlarıyla oldukça sıra dışı modellere dönüşüyorlar.
------------------------------------------------------------------------------------------

 Facebook üzerinden bizi modaNmania olarak bulabilirsiniz. Sitemiz üzerinden online olarak alışveriş yapabilirsiniz. Neler alabilriim diyorsanız ayakkabı, çanta, bot, cüzdan, kemer, çizme, babet ve kombin satın alabilrisiniz. www.modanmania.com adresinden sitemize üye olup tüm ürünlerimizi görebilir sepete ekleyip ister Kredi kartı  isterseniz Kapıda Ödeme ile ürünlerinize sahip olabilirsiniz. Ayakkabı dünyası artık bir tık uzağınızda.  Üye olmak istemiyorum derseniz 0 850 840 02 02 telefon numarasından müşteri hizmetlerinden yardım alabilirsiniz. Ayakkabı artık bir telefon uzağınızda. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder