18 Aralık 2014 Perşembe

Beta ayakkabı kataloğu

BETA, Yeni Sezonda Konforlu Tasarımlarıyla
Çalışan Kadınları Hedefliyor!
Türkiye ayakkabı sektörünün önemli markaları arasında yer alan ve hem üretim hem perakende alanında gerçekleştirdiği atılımlarla dikkat çeken BETA, 2014/1015 Sonbahar-Kış sezonu ürünlerini mağazalarında müşterilerinin beğenisine sunmaya başladı. 1 Ekim tarihine kadar tüm yeni sezon ürünlerini Türkiye çapındaki 35 mağazasında satışa sunacak olan BETA, şehir hayatında insanların yaşam tarzına uyumlu ve rahatlığa önem veren çizgilere sahip özgün tasarımlı modelleriyle yine dikkatleri üzerine çekiyor. Sonbahar/kış sezonunda parlak renklerden bordo, petrol ve siyahın baskın olduğu geniş bir renk paletiyle yeni modellerini tasarlayan BETA, özellikle çalışan kadınların beğenisini kazanacak, tasarım ve konforu buluşturan yeni koleksiyonuyla ön plana çıkıyor.

Ayakkabı üretiminde sağlığa uygun malzeme kullanılmasını ön planda tutan BETA, erkekler içinde marka tutkusu yaratacak kadar ''tarz'' tasarımlı modelleriyle yeni sezonda da iddiasını sürdürüyor. Şehir hayatında kahvaltıdan işyerine, metrodan akşam yemeğine kadar her noktada müşterilerinin rahatlıkla kullanabileceği ''uyumlu'' modeller üreten BETA, 1 Ekim tarihine kadar tüm yeni koleksiyonuna mağazalarında yer vermiş olacak.
------------------------------------------------------------------------------------
Facebook üzerinden bizi modaNmania olarak bulabilirsiniz. Sitemiz üzerinden online olarak alışveriş yapabilirsiniz. Neler alabilriim diyorsanız ayakkabı, çanta, bot, cüzdan, kemer, çizme, babet ve kombin satın alabilrisiniz. www.modanmania.com adresinden sitemize üye olup tüm ürünlerimizi görebilir sepete ekleyip ister Kredi kartı  isterseniz Kapıda Ödeme ile ürünlerinize sahip olabilirsiniz. Ayakkabı dünyası artık bir tık uzağınızda.  Üye olmak istemiyorum derseniz 0 850 840 02 02 telefon numarasından müşteri hizmetlerinden yardım alabilirsiniz. Ayakkabı artık bir telefon uzağınızda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder