17 Aralık 2014 Çarşamba

Versace'den Yeni Butik

Donatella Versace’nin İngiliz Mimar Jamie Fobert’le birlikte tasarladığı yeni mağaza açıldı!

İtalyan moda evinin patroniçesi Donatella Versace’nin Barcelona’da açtığı yeni konsept mağaza, tasarımlar kadar ses getiriyor. İtalyan dinamizmini ve enerjisini yansıtmayı amaçlayan, 720 metre karelik bir alana kurulu mağazada markanın hazır giyim erkek ve kadın koleksiyonları ve aksesuarları yer alıyor.

İtalyan kültürel mirasına bir övgü niteliğinde olduğunu düşündüğü bu yapıya bayıldığını belirten Donatella Versace’den benzer bir mağaza da İstanbul’da bekliyoruz.





----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Facebook üzerinden bizi modaNmania olarak bulabilirsiniz. Sitemiz üzerinden online olarak alışveriş yapabilirsiniz. Neler alabilriim diyorsanız ayakkabı, çanta, bot, cüzdan, kemer, çizme, babet ve kombin satın alabilrisiniz. www.modanmania.com adresinden sitemize üye olup tüm ürünlerimizi görebilir sepete ekleyip ister Kredi kartı  isterseniz Kapıda Ödeme ile ürünlerinize sahip olabilirsiniz. Ayakkabı dünyası artık bir tık uzağınızda.  Üye olmak istemiyorum derseniz 0 850 840 02 02 telefon numarasından müşteri hizmetlerinden yardım alabilirsiniz. Ayakkabı artık bir telefon uzağınızda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder