19 Aralık 2014 Cuma

Vücut tipine göre giyinme önerileri

Vücut şeklinize göre giyinerek adeta bir stil ikonu gibi görünebilirsiniz! Vücut tipine göre doğru kıyafet seçimi konusunda karışıklığa düşüyorsanız, önerilerimize mutlaka göz atın. İşte kısa bacaklılar, armut tip vücutlular ve büyük göğüslü kadınlar için stil tüyoları.



Kısa bacaklılar nasıl giyinmeli?
Doğru kıyafet seçimiyle boyunuzu olduğundan birkaç santim daha uzun gösterebileceğinizi biliyor muydunuz? Mynet Kadın ekibi olarak kısa bacaklı kadınların nasıl giyinmesi, nelerden uzak durması gerektiğini yazdık.
Armut tip vücutlu kadınlar nasıl giyinmeli?
Dünya üzerindeki kadınların neredeyse %60'ı ince bir bele ve geniş kalçalara sahip. Kısaca 'armut' olarak adlandırılan bu vücut tipine göre giyinmek, aslında sanıldığı kadar zor değil. Doğru kıyafet seçimiyle armut tipi vücuda sahip olan Jennifer Lopez, Rihanna ve Beyonce gibi görünmek mümkün.


Büyük göğüslü kadınlar nasıl giyinmeli?
Büyük göğüslü kadınların kıyafet seçiminde ne kadar kısıtlı olduklarını ve alışveriş esnasında zorlandıklarını çok iyi biliyoruz. Gardıroplarında her zaman aynı kesimli üstleri bulunduran büyük göğüslü kadınlar, aslında birkaç küçük stil hilesiyle istedikleri gibi giyinebilirler.
 
---------------------------------------------------
Facebook üzerinden bizi modaNmania olarak bulabilirsiniz. Sitemiz üzerinden online olarak alışveriş yapabilirsiniz. Neler alabilriim diyorsanız ayakkabı, çanta, bot, cüzdan, kemer, çizme, babet ve kombin satın alabilrisiniz. www.modanmania.com adresinden sitemize üye olup tüm ürünlerimizi görebilir sepete ekleyip ister Kredi kartı  isterseniz Kapıda Ödeme ile ürünlerinize sahip olabilirsiniz. Ayakkabı dünyası artık bir tık uzağınızda.  Üye olmak istemiyorum derseniz 0 850 840 02 02 telefon numarasından müşteri hizmetlerinden yardım alabilirsiniz. Ayakkabı artık bir telefon uzağınızda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder