18 Aralık 2014 Perşembe

Kim Kardashian'ın 2014'teki en iyi stilleri

Keeping Up with the Kardashian's adlı TV programının yıldızı Kim Kardashian, son dönemin moda kraliçesi olarak adlandırılıyor. Attığı her adım yakından takip edilen Kim, kıyafetten aksesuara kadar stiline dair her parçada iddialı olmayı çok seviyor.
Anne olduktan sonra stilinde köklü bir değişime giden 32 yaşındaki Tv yıldızı, pastel ve nude renkleri giymekten hiç bıkmıyor. Ayakkabıda tercihini her zaman stilettolar ve ince bantılı modellerden yana kullanan Kim, daha önce verdiği bir röportajda üzerine oturan kalem etekleri giymeyi de çok sevdiğini söylemişti.
Kim Kardashian'ın sokak stilinden kırmızı halı törenlerine kadar pek çok farklı stilini mercek altına aldık ve en sevdiğimiz hallerini bir araya getirdik. İşte
Kim'in 2014 yılındaki en iyi stilleri...


---------------------------------------------------
Facebook üzerinden bizi modaNmania olarak bulabilirsiniz. Sitemiz üzerinden online olarak alışveriş yapabilirsiniz. Neler alabilriim diyorsanız ayakkabı, çanta, bot, cüzdan, kemer, çizme, babet ve kombin satın alabilrisiniz. www.modanmania.com adresinden sitemize üye olup tüm ürünlerimizi görebilir sepete ekleyip ister Kredi kartı  isterseniz Kapıda Ödeme ile ürünlerinize sahip olabilirsiniz. Ayakkabı dünyası artık bir tık uzağınızda.  Üye olmak istemiyorum derseniz 0 850 840 02 02 telefon numarasından müşteri hizmetlerinden yardım alabilirsiniz. Ayakkabı artık bir telefon uzağınızda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder