17 Aralık 2014 Çarşamba

En iyi 4 Moda Şovu

Yaratıcılıklarıyla sınırları zorluyor ve defileleri adeta tiyatro gösterisine dönüştürüyorlar. Tıpkı 60’ların “ratpack”i gibi biz de sizin için 4 inanılmaz şovun ratpack’ini hazırladık.

CHANEL
Bir günlüğüne Paris’in büyük sarayı adeta dev ve şık bir süpermarkete dönüştürüldü ve ürünler raflarda yerlerini aldı. Neler mi vardı? Coco Choco çikolatası, The Little Black çayı, Cambon domuz salamı ve Eau de Chanel mineralli soda... Rafların arasında dolaşırken çantanıza hangi ürünleri atacağınızı düşünüyor ve sanki alışveriş sepetiyle markete gelmiş hissini yaşıyorsunuz: Maskülen ceketlere sarınmış modeller, metalik, sportif tüvit takımlarla dolaşıyorlar.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Facebook üzerinden bizi modaNmania olarak bulabilirsiniz. Sitemiz üzerinden online olarak alışveriş yapabilirsiniz. Neler alabilriim diyorsanız ayakkabı, çanta, bot, cüzdan, kemer, çizme, babet ve kombin satın alabilrisiniz. www.modanmania.com adresinden sitemize üye olup tüm ürünlerimizi görebilir sepete ekleyip ister Kredi kartı  isterseniz Kapıda Ödeme ile ürünlerinize sahip olabilirsiniz. Ayakkabı dünyası artık bir tık uzağınızda.  Üye olmak istemiyorum derseniz 0 850 840 02 02 telefon numarasından müşteri hizmetlerinden yardım alabilirsiniz. Ayakkabı artık bir telefon uzağınızda. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder