18 Aralık 2014 Perşembe

Yeni yıl hediyeniz Tergan'dan


Tergan Koleksiyon

Yılbaşında sevdiklerine güzel bir sürpriz yapmak isteyenler Tergan koleksiyonunda yer alan her zevke uygun hediye alternatiflerini tercih ediyor. Ayakkabıdan çantaya, cüzdandan kemere kadar geniş ürün skalasıyla göz dolduran marka, sevdiklerine güzel hediyeler sunmak ve yeni yıla damgasını vurmak isteyenleri mutlu ediyor.

Tasarım gücünü ve deneyimini sezon trendleriyle buluşturan Tergan, yeni yıl alışverişi için farklı hediye alternatiflerini bir arada sunuyor. Koleksiyonda ayakkabı ve çanta modelleri haricinde, tavla takımı, matara ve saat kutuları da yerini alıyor.

Yeni yılın rengi olan kırmızı koleksiyonda hakimiyetini hissettirirken siyah ve kahverengiden vazgeçemeyenler de aradığını Tergan'da buluyor.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Facebook üzerinden bizi modaNmania olarak bulabilirsiniz. Sitemiz üzerinden online olarak alışveriş yapabilirsiniz. Neler alabilriim diyorsanız ayakkabı, çanta, bot, cüzdan, kemer, çizme, babet ve kombin satın alabilrisiniz. www.modanmania.com adresinden sitemize üye olup tüm ürünlerimizi görebilir sepete ekleyip ister Kredi kartı  isterseniz Kapıda Ödeme ile ürünlerinize sahip olabilirsiniz. Ayakkabı dünyası artık bir tık uzağınızda.  Üye olmak istemiyorum derseniz 0 850 840 02 02 telefon numarasından müşteri hizmetlerinden yardım alabilirsiniz. Ayakkabı artık bir telefon uzağınızda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder