18 Aralık 2014 Perşembe

MICHAEL KORS YILBAŞI KAMPANYASI


Michael Kors‘un cazibeli kadınları ve karizmatik beyleri Michael Kors Holiday 2014 Kampanyası’nda buluştular. Michael Kors denildiğinde akla ilk gelen parıltı ve şatafat bu kampanyada yer alan, yılbaşına özel hazırlanmış koleksiyonda da gözler önüne seriliyordu.
Siyah ve kırmızının etkisi altında geçen kampanya, metalik yansımalarla hareket kazanıyordu. İhtişamlı mücevherler içinde parıldayan modeller göz kamaştırıcı silüetlere, siyah smokinlerin ve takımların içersindeki beyler de tüm karizmalarıyla birer jöne dönüştürülmüştü.
https://www.facebook.com/pages/modaNmania/690830164332129
Michael Kors yılbaşı kampanyası Mario Testino objektifinden moda severlere sunulurken, Karmen Pedaru, Tian Yi, Carla Bruno, Benjamin Eidem, Conrad Bromfield ve Mark Cox kampanyanın başrol oyuncularıydı.
---------------------------------------------------
Facebook üzerinden bizi modaNmania olarak bulabilirsiniz. Sitemiz üzerinden online olarak alışveriş yapabilirsiniz. Neler alabilriim diyorsanız ayakkabı, çanta, bot, cüzdan, kemer, çizme, babet ve kombin satın alabilrisiniz. www.modanmania.com adresinden sitemize üye olup tüm ürünlerimizi görebilir sepete ekleyip ister Kredi kartı  isterseniz Kapıda Ödeme ile ürünlerinize sahip olabilirsiniz. Ayakkabı dünyası artık bir tık uzağınızda.  Üye olmak istemiyorum derseniz 0 850 840 02 02 telefon numarasından müşteri hizmetlerinden yardım alabilirsiniz. Ayakkabı artık bir telefon uzağınızda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder