18 Aralık 2014 Perşembe

FENDI 2015 PRE FALL KOLEKSİYONU

Renklerin, çizgilerin ve kürklerin bütün enerjisi Fendi 2015 Pre-Fall Koleksiyonu'nda biraradaydı..
Fendi 2015 Pre-Fall Koleksiyonu‘nda modellerden çok, renkler ve desenler konuşuyordu!
Karl Lagerfeld ve Silvia Venturini Fendi, 1980′lerin renk kombinasyonlarını tasarımlarına taşıyarak, enerjik bir 2015 pre-fall koleksiyonunu moda severlerle buluşturdular. Koleksiyona enerji katan bir diğer unsur da desenlerdi. Çizgilerin ve orkidelerin hakimiyetine giren koleksiyonda kürklerin ağırlığı da oldukça fazlaydı. Kürklerde farklı renkleri bir araya getirerek oluşturdukları sıradışı tasarımlar ile koleksiyonda modern bir hava estirirlerken, tasarımlara kattıkları tüylü “Little Monster” figürü ile eğlenceyi de enerjik koleksiyonla birleştiriyorlardı.
Çizgilerin ipek kumaşlardan ve organzelerden yapılmış formlarına da rastladığımız koleksiyonda kabanlar, kokteyl elbiseleri, triko takımlar, bomber ceketler, mini-maksi etekler, jeanler ve deri tasarımlar sportif, zarif ve enerji dolu duruşlarıyla göz alıcı güzellikteydiler.
Ayrıca tasarımcıların bu koleksiyonda kalın kemerleri öne çıkardıkları ve etkileyici silüetlerde bel bölgesine dikkat çekmek istedikleri gözlerden kaçmıyordu.
Bu renkli kombinlere, kombinlerle uyumlu, deri ve süetin kullanıldığı, kısa ve uzun çizmeler eşlik ediyordu. Ayrıca kalın topuklu, iki tarafında pencere detayı ve ortasında fermuar bulunan farklı tasarım ayakkabılar ve siyah-beyaz, tüylü sneakerlar diğer tamamlayıcılar arasındaydı.
Çantalardaki çeşitlilik de yine renkli koleksiyona biraz daha renk ve enerji katıyordu. Sırt çantaları, clutchlar, yılan ve krokodil derisinden üretilen el çantaları moda tutkunlarının beğenisine sunulurken, 2015 yılına dair trendlerin ipuçlarını da veriyorlardı.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Facebook üzerinden bizi modaNmania olarak bulabilirsiniz. Sitemiz üzerinden online olarak alışveriş yapabilirsiniz. Neler alabilriim diyorsanız ayakkabı, çanta, bot, cüzdan, kemer, çizme, babet ve kombin satın alabilrisiniz. www.modanmania.com adresinden sitemize üye olup tüm ürünlerimizi görebilir sepete ekleyip ister Kredi kartı  isterseniz Kapıda Ödeme ile ürünlerinize sahip olabilirsiniz. Ayakkabı dünyası artık bir tık uzağınızda.  Üye olmak istemiyorum derseniz 0 850 840 02 02 telefon numarasından müşteri hizmetlerinden yardım alabilirsiniz. Ayakkabı artık bir telefon uzağınızda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder