18 Aralık 2014 Perşembe

GUCCI 2015 PRE-FALL KOLEKSİYONU

Son dönemde Gucci‘nin finansal açıdan kötü gidişine dur diyecek değişimlerin yapılacağı ve tasarım direktörü Frida Giannini‘nin işten ayrılacağı söylentileri kulaktan kulağa yayılırken, Frida Giannini yine etkileyici, 70′ler ruhunu yansıtan, önceki koleksiyonları gibi buram buram nostalji kokan bir koleksiyona imzasını atıyordu.
Koleksiyona hakim iki renk vardı. Bunlardan biri kiremit rengi diğeri ise mavi idi. Bu iki renk kombinasyonu ile harikalar yaratan tasarımcı, bu renklerin nostaljik havasından yararlanarak, bu renklerle desenlere de aynı şekilde yön veriyordu. Bu iki ana karakterden farklı olarak, yeşil, pembe, siyah, beyaz, camel ve gri tonları da koleksiyonda iz bırakıyordu.
Herşeyden önce koleksiyonun favori parçaları ipek elbiselerdi. Her ne kadar vintage tarzı yansıtsa da her yaşa hitap eden, giyene zerafet katan şık elbiseler, renkleriyle, modelleriyle bir başka çekici duruyorlardı. Gece için uzun olarak tasarlanmış kıyafetlerin, sokak stilinde rahatlıkla kullanılabilecek kısa modelleri de uzunları kadar etkileyiciydi.
Elbiseler dışında tabi ki dikkat çeken farklı tasarımlar da mevcuttu. Kısa paçalı, bol pantolonlar Gucci‘nin de favorileri arasındaydı belli ki. Ayrıca triko kazaklar, deri, süet ve kumaş pardesü ve kabanlar, ispanyol paça pantolonlar, kürkler, ipek gömlekler ve  işlemeli yırtık jeanler koleksiyonun diğer parçaları arasındaydı.
Koleksiyona hakim desenlere bakacak olursak, geometrik şekiller, kafes desenler, bakanda hipnoz etkisi yaratan çizgiler ve yaprak şeklini çağrıştıran figürler karşımıza çıkıyordu.
https://www.facebook.com/pages/modaNmania/690830164332129
Koleksiyonun diğer vurucu noktası ise piton derisinden yapılmış, üç renkli ve sivri burunlu ayakkabılarıydı. Çanta tercihlerinde ise yılan derisi yine vardı. Ayrıca timsah derisi de kullanılan malzemeler arasındaydı. Zincir saplı çantalarla, 70′lere dönüş yolunda kombinler daha gösterişli ve daha elegant bir duruş sergiliyorlardı.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Facebook üzerinden bizi modaNmania olarak bulabilirsiniz. Sitemiz üzerinden online olarak alışveriş yapabilirsiniz. Neler alabilriim diyorsanız ayakkabı, çanta, bot, cüzdan, kemer, çizme, babet ve kombin satın alabilrisiniz. www.modanmania.com adresinden sitemize üye olup tüm ürünlerimizi görebilir sepete ekleyip ister Kredi kartı  isterseniz Kapıda Ödeme ile ürünlerinize sahip olabilirsiniz. Ayakkabı dünyası artık bir tık uzağınızda.  Üye olmak istemiyorum derseniz 0 850 840 02 02 telefon numarasından müşteri hizmetlerinden yardım alabilirsiniz. Ayakkabı artık bir telefon uzağınızda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder