17 Aralık 2014 Çarşamba

YILBAŞINDA ev partisi STİLİ


Yeni yılı sevdiklerinizle birlikte evinizde veya bir başka evdeki yılbaşı partisinde karşılayacaksanız sizin için harika stil önerilerimiz var!
Kıyafet seçiminiz gideceiniz partinin konseptine göre deiecek olsa da evde düzenlenen partilerde rahatlık her zaman ön plandadır. Tabii bu ıklıı elden bırakmak anlamına gelmez! Hem rahatlıkla dans edip, yemek yiyip elecebileceiniz hem de yeni yılı göz kamatıran bir stille karılayabileceiniz dengeli kombinler hazırlayarak evde geçireceiniz bu yılbaını unutulmaz kılabilir ve fotoraflara geri dönüp baktıınızda güzel anılarınız ve ık stilinizle karılaabilirsiniz.
Pantolon giymeyi tercihe diyorsanız dar veya bol fark etmeksizin topuklu çizmeler ve ııltılı kazaklarla bir kombin oluturabilirsiniz. Daha sade bir stil için ise rengarenk gömlekler üzerine düz bir kazak giyerek görünümünüzü istediiniz minimallie çekmeniz mümkün.Takı seçiminizde de abartıya kaçmadan fakat kıyafetinizi tamamlayacak ekilde terciherden yana olmanızda fayda var. 
Elbiseler her zaman özel günlerin en çok tercih edilen parçalarından.Ev partilerinde de sade formlardaki elbiselere yer verebilir veya ık bir partiye katılıyorsanız payetleri de biraz da olsa iin içine katabilirsiniz. Seçeceiniz elbiseyi en iyi tamamlayacak alteratiflerse; elbiseniz mini ise uzun çizmeler, diz üstü veya altında kalan bir model iseklasik stilettolar olacaktır. Çanta seçiminizi rahat ve büyük bir modelden yana kullanabileceiniz ev partileri ıklık seviyesi yükseldikçe yerini daha ufak modellere bırakacaktır. 
Erkekler için durum daha da kolay! ık bir pantolonun altına giyeceiniz spor ayakkabınızıblazer spor ceker ve gömlek ikilisiyle tamamlayarak hem sezon trendlerine uygun hem de yılbaı gecesinin ık havasıyla örtüen bir seçim yapabilirsiniz. Ceketlerin çok klasik kalacaı, daha rahat bir partiye katılıyorsanız gömlek ve kazak ikilisi hayatınızı kurtarıcı nitelikte olacaktır.
Seçeceiniz kombinin izine ufak bir imza atmanız ve yılın son gecesine iz bırakmanız için kalıcı ve etkili bir parfüm seçerek kusursuz ev partisi stilini yakalayabilirsiniz…
Facebook üzerinden bizi modaNmania olarak bulabilirsiniz. Sitemiz üzerinden online olarak alışveriş yapabilirsiniz. Neler alabilriim diyorsanız ayakkabıçantabotcüzdan,kemerçizmebabet ve kombin satın alabilrisiniz. www.modanmania.com adresinden sitemize üye olup tüm ürünlerimizi görebilir sepete ekleyip ister Kredi kartı  isterseniz Kapıda Ödeme ile ürünlerinize sahip olabilirsiniz. Ayakkabı dünyası artık bir tık uzağınızda.  Üye olmak istemiyorum derseniz 0 850 840 02 02 telefon numarasından müşteri hizmetlerinden yardım alabilirsiniz. Ayakkabı artık bir telefon uzağınızda.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder