17 Aralık 2014 Çarşamba

Modern kadının yeni silahı: Deri etek

Sezon ortasına geldiğimiz bugünlerde modern ve feminen kadınların sonbahar-kış sezonundaki yeni silahı belli oldu.
Her yıl gardıropların büyük bir kısmını kaplayan deri kıyaferler bu yıl da kadınların vazgeçemediklerinden biri olacak. Ancak alışıla gelmiş deri kıyafetleri bu sezon unutmanız gerekecek. Zira deri, bu sezon karşımıza etek olarak çıkıyor. Rengârenk, asimetrik ya da düz kesimli deri etekler bu sezon en çok kullanılan parçalarından biri olacak.
İşte bu sezon karşımıza çıkacak olan deri etek modelleri...

Çan etek
Yazın en gözde parçalarından biri olan çan etek, bu popülerliğini sonbahar-kış sezonunda da devam ettiriyor. Deriye çok yakıştığını düşündüğümüz bu model, kullanımı ve kombinlenmesiyle de oldukça rahat. Açık renkli parçalarla kombinleyip şıklığa ulaşmanız mümkün.

Kalem etek
Sizi şıklığa taşıyacak ve olduğunuzdan daha seksi gösterecek olan model, kalem etek modelidir. Topuklu bir ayakkabıyla kombinlenmesinin yeterli olacağı bu modeli korkusuzca kullanabilirsiniz.

Mini etek
Eğer güzel ve uzun bacaklara sahipseniz, mini deri eteğinizi giymemekle hata yapıyorsunuz. Kadına çekici bir hava katan bu modeli açık renklerle kombinlemeniz size ayrı bir tarz katacaktır.

Midi boy
Midi boy deri etekler, boyunun kısa olduğunu düşünen kadınlar için oldukça iyi bir seçenektir. Farklı renk deri etekleri kullanabilir ve hayatınıza canlılık katabilirsiniz.

----------------------------------------------------------------------------------------
Facebook üzerinden bizi modaNmania olarak bulabilirsiniz. Sitemiz üzerinden online olarak alışveriş yapabilirsiniz. Neler alabilriim diyorsanız ayakkabı, çanta, bot, cüzdan, kemer, çizme, babet ve kombin satın alabilrisiniz. www.modanmania.com adresinden sitemize üye olup tüm ürünlerimizi görebilir sepete ekleyip ister Kredi kartı  isterseniz Kapıda Ödeme ile ürünlerinize sahip olabilirsiniz. Ayakkabı dünyası artık bir tık uzağınızda.  Üye olmak istemiyorum derseniz 0 850 840 02 02 telefon numarasından müşteri hizmetlerinden yardım alabilirsiniz. Ayakkabı artık bir telefon uzağınızda. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder